Therapielessen

Voor wie?

Het is algemeen bekend dat yoga een heilzame uitwerking heeft. Voor iedereen die in yoga geïnteresseerd is maar door pijn en aandoeningen de gewone yogales niet kan volgen, zijn de therapielessen lessen misschien wel een uitkomst.

Door wie?

Berber Schönholzer heeft meer dan 30 jaar ervaring met lesgeven. Ze heeft in India aan het Iyengar Instituut en in Europa opleidingen en stages gevolgd voor therapiegericht werken met Iyengar Yoga. In 2015 haalde ze het Intermediate Senior III Certificaat. Met dit certificaat is zij bevoegd om therapeutische lessen te geven.

Ze heeft ervaring met lesgeven aan leerlingen met uiteenlopende klachten: ademhalings-, rug-, gewrichtsklachten, diabetes, neurologische aandoeningen, tumoren en complicaties bij zwangerschap.

Hoe werkt het?

Wil je weten of dit iets voor je is, maak dan een intake afspraak: stuur een mail naar Berber. Na het gesprek hoor je meteen of er wel of niet een oefenprogramma voor je samengesteld kan worden. Zo ja, dan volg je minimaal 8 lessen om het programma te leren. Er zijn ook een paar andere mensen in die lessen aanwezig, die ieder hun eigen programma beoefenen en persoonlijke begeleiding krijgen.

Kosten:

Intake (45 minuten) € 45,00
Boek hier.

8 lessen (binnen 3 maanden) € 160,00
Boek hier.